BULTRAF - производител на трансформатори, дросели и др.

Последни новини

Отчет за 2012:

20% ръст на продажбите отбелязва Бултраф ЕООД. Постижението е резултат от изнесената главно на руския пазар продукция и се отчита за изтеклата 2012-та година.

27/05/2013

Архив новини

Предприятието

              Бултраф ЕООД е създадена през 2004 г. Фирмата е специализирана в производството и доставката на дросели и малки до средно големи трансформатори. Производството на трансформаторите е съобразено със световните тенденции и изискванията на европейските стандарти както и с техническите изисквания на клиента: брой навивки на проводника, крепежни разстояния, изолация и начин на навиване. Благодарение на опита в бранша на управленския състав на фирмата, извършените инвестиции в съвременно технологично оборудване и качеството на продуктите, за няколко години фирмата успя да се наложи на българския пазар като основен и предпочитан производител на трансформатори.

Високата автоматизация на процеса на производство, наред с професионализма на служителите са основата за постигането на високите изисквания на пазара. Фирма Бултраф ЕООД разполага с оборудване, от последно поколение от най-висок клас. Техническата база е съобразена със всички световни изисквания за нуждите на производството ни. Фирмените умения ни позволяват да произвеждаме продукти , съобразени с нуждите и изискванията на клиента. Всички нововъведения в производствения процес се правят съобразно световните стандарти и изисквания на нашите клиенти.

 

 Годишните капацитети възлизат съответно на:

⇒Импулсни трансформатори над 2,000,000 бр.
⇒Трансформатори за печатен монтаж над 200,000 бр.
⇒Трансформатори за електрични табла над 100,000 бр.
⇒Монофазни трансформатори над 10,000 бр..
⇒Трифазни трансформатори над 5,000 бр
 
 

Мисия

 

Изграждане на високоефективно предприятие в технологичен и организационен аспект.

 

                 Основната цел, която ръководството на фирмата си е поставило е разкриването на възможности за многократно повишаване капацитета на производство с оглед осигуряване на достатъчен производствен капацитет за задоволяване на настоящото равнище на търсенето. Основен приоритет и непосредствена задача във фирмената политика на Бултраф ЕООД е достигане и защитаване на най-високо качество на произвежданата продукция.

 

Системи за управление на качеството

 

                 Продукцията е съобразена с Европейска норма EN 61558. Тестовете и сертификатите от института VDЕ и признатия UL стандарт за надеждност са допълнително доказателство за високото качество на изделията, отговарящи на изискванията на европейския пазар. Стремежът ни към конкурентноспособност на общия европейски пазар, детерминира актуализирането и сертифицирането по гореспоменатите директиви и норми. Наши продукти успешно преминаха последна актуализация по версия EN 60335-1:2002+A11:2004+A1:2004 тест за горимост на VDЕ Институт.

Сертификат за съответствие с БДС EN ISO 9001:2000 № 44 100 077032

 

 

Процеси във фирма Бултраф ЕООД

 

                 Фирмата разполага с най-съвременни машини и оборудване, за постигане на оптимална технологичност на производствените процеси.

                 Иновативни решения за повишаване на производителността, контролиране и проследяване на процесите.

                  Благодарение на опита в бранша на управленския екип и високо квалифицирания персонал, се постига предлагане на качествени изделия, които в най-голяма степен удовлетворяват и надвишават изискванията и очакванията на клиента.

     > процес навиване на мало мощни и средно мощни трансформатори и дросели - производство на оптималните мощности за всички изделия, контрол на поредността и посоката на намотките

     > процес навиване на мало мощни трансформатори - използват се проводници с ф0.03 мм с многошпинделови машини, постигане на високи скорости до 6000 об/мин, точен контрол на опъването на проводниците и изпълнение на поредни програми

     > процес заваряване на трансформатори - автоматизиране на процеса по монтиране на магнитопроводи и крепежи чрез заваряване

     > процес заливане на мало мощни трансформатори - заливане с епоксидна дву компонентна смола на продукти до 50VA, прецизна заливачна машина за постигане на изключителна точност и бързина на дози от 2  до 200гр.    

     > процес импрегнация на трансформатори - изградена е технологична линия за импрегниране и изпичане на продукцията с прецизен контрол на температурата във всички зони на пеща

     > процес на контрол на трансформатори - фирма Бултраф извършва 100% тестване на цялата продукция, осъществяват се лабораторни изследвания, записи за всички поръчки и тестови резултати, лабораторните уреди са на водещите фирми в областта на измервателната техника и апаратура и са от най-висок клас на точност.